Tuinset

Ben je op zoek naar een mooie tuinset? Dan ben je hier aan het juiste adres! Hier vind je een compleet aanbod van diverse leuke tuinsets tegen een mooie prijs.

Tuinset

Table of Contents

Materiaal Tuinset

Een van de belangrijkste keuzes die je maakt bij het kopen van een tuinset. Het materiaal bepaald namelijk het karakter van de set. Als je voor wicker gaat krijg je een landelijke uitstraling en ga je voor bijvoorbeeld aluminium dan is het veel moderner. 

Daarnaast bepaalt het materiaal ook of je er veel onderhoud aan moet doen of niet. Zo heb je bij teak hout bijvoorbeeld behoorlijk wat onderhoud, maar bij een set van graniet is er nauwelijks onderhoud. 

Aantal personen

Ben je op zoek naar een tuinset dan is het ook belangrijk om te bepalen voor hoeveel personen de set geschikt is. Zo kan je voor een kleine set gaan die bijvoorbeeld op het balkon past en plaats biedt aan 2 personen of ga je voor een set van 10 personen zodat de hele familie er bij wijze van spreken aan kan zitten.

Dit zijn de 2 uiterste maten veel voorkomende aantallen zijn 4 personen of 6 personen. Daarnaast zijn er ook sets voor 8 personen beschikbaar en iets wat je misschien niet zou verwachten is ook dat er sets zijn die plaats bieden aan oneven aantallen. Vaak wordt bij deze set dan een bank geleverd. Deze biedt dan plaats aan 3 of 4 personen terwijl aan de overkant dan stoelen staan die voor 2 of 3 personen plaats bieden waardoor je op 5 of 7 zitplaatsen uitkomt. 

Merken

Sommige mensen laten zich ook leiden door het merk. Zo heb je bijvoorbeeld een merk dat heel populair is in Nederland genaamd hartman. Dit merk komt veel voor in Nederlandse tuinen en is echt van top kwaliteit. 

Ben je op zoek naar iets wat redelijk is en voordelig. Dan is het aan te raden om te kijken bij VidaXL.

Ga je voor topkwaliteit? Dan kun je het best gaan voor 4 Seasons Outdoor of Suns. 

Op zoek naar iets voor binnen?

We hebben het nu al een tijdje gehad over meubelen voor buiten. Maar misschien wil je ook wel iets voor binnen neem dan eens een kijkje bij sisalla. Hier vind je prachtige woonaccessoires.