sisalla interieur cadeaus

Woonaccessoires – Scandinavische conceptstore Sisällä
Mag ik jouw huis leuker maken?

Inhoudsopgave

Woonaccessoires

Sommige mensen zijn gek op woonaccessoires terwijl andere mensen het al snel chaotisch vinden. En daar schuilt ook meteen het gevaar.

De grootste valkuil met woonaccessoires is dat mensen lukraak overal kleine dingen neerzetten. Hierdoor vormt het geen eenheid en voelt de ruimte onrustig of ziet het er rommelig uit … hoe leuk de woonaccessoires ook zijn.

Hoe pak je het goed aan?

Wanneer je woonaccessoires uitkiest, zorg er dan voor dat ze één geheel vormen. Dit kan bijvoorbeeld door ze te clusteren, hierbij kun je denken aan:

  • een wand met leuke muurcirkels
  • een hoek voor allerlei planten
  • een mooie schaal met verschillende kaarsen

Daarbij is het ook een aanrader om voor verschillende vormen en/of formaten te kiezen. Wanneer je verschillende vormen bij elkaar zet: laag, breed, hoog, smal, bol, ontstaat er door je woonaccessoires een vormenspel. Voor kleuren en materialen geldt dat ook. Als alles glad is, wordt het heel veel van hetzelfde. De contrasten maken van een combinatie van woonaccessoires toch een mooi en vooral persoonlijk geheel.

Woonaccessoires als persoonlijk cadeau

Woonaccessoires zijn natuurlijk leuk om voor jezelf te kopen maar daarnaast ook een mooi cadeau voor iedereen die ervan houdt om zijn of haar huis gezellig te maken. Of misschien júist voor iemand die wel een beetje hulp kan gebruiken bij de aankleding van zijn of haar interieur.

Bij Sisällä interieur & gifts vind je een ruim assortiment woonaccessoires die zeker geschikt zijn als cadeau voor je vriend(in), collega of familielid. En twijfel je toch of je iemands smaak goed hebt ingeschat? Dan is de Sisällä cadeaubon altijd een goed idee. Zo kan de ontvanger zelf mooie woonaccessoires bij ons komen uitzoeken, zowel in onze winkel in Hoorn (NH) als online in de webshop.

Contactinformatie

Sisällä interieur & gifts
voor de leukste woonaccessoires, cadeaus en
professioneel interieuradvies

Grote Noord 116
1621 KL  Hoorn (NH)

https://www.sisalla.nl
info@sisalla.nl

 

Blogpagina woonaccessoires