WordPress website maken of laten maken

Inhoudsopgave

WordPress is een software dat ontworpen is voor iedereen, met de nadruk op toegankelijkheid, prestaties, beveiliging en gebruiksgemak. De basis WordPress software is eenvoudig en voorspelbaar, zodat je snel aan de slag kunt. Het biedt ook krachtige functies voor groei en succes.

WordPress is open-source software waarmee je prachtige websites, webshops, blogs of apps kunt maken. Je hebt als gebruiker keuze uit duizenden thema’s om je site een eigen look en feel te geven.
De mogelijkheid tot een grotere en betere site (en dus ook meer bezoekers) is standaard inbegrepen.

40% van het internet gebruikt WordPress, van persoonlijke blogs tot de grootste webshops online.

Sinds 2007 maakt KiDra Webdesign verbluffende, moderne, bekroonde WordPress-websites. Als op maat gemaakt bedrijf voor het ontwerpen van WordPress-websites, hebben we een voortrekkersrol gespeeld in de digitale revolutie en hebben we onze klanten geholpen bij het bouwen van websites die zijn ontworpen om klanten te verrassen en te intrigeren.

Onze WordPress-ontwerpers weten dat je website meer is dan alleen een domein op internet, het is een echte belichaming van je digitale merk. Over het algemeen maakt het de eerste indruk van je bedrijf op je potentiële klant of klant. Daarom werkt KiDra Webdesign met jou samen om luxe WordPress-webontwerpen te bouwen, te schalen en te onderhouden. Zoals we weten, wil je niet alleen een website die werkt, je wilt een website die een uitstekende klantervaring biedt die gebruikers geïnteresseerd houdt en hen voortdurend aantrekt.

Bij KiDra Webdesign bieden we complete ontwerp- en ontwikkelingsdiensten voor WordPress-websites, waaronder branding en zoekmachineoptimalisatie (SEO) met een nauwkeurige focus op bedrijfsgroei.

Wat maakt ons anders? We werken met zorg en volgen onze waarden. KiDra Webdesign neemt de tijd om jou doelen en je zakelijke doelstellingen vanaf het allereerste contact te begrijpen. Wij zijn jou partner, niet alleen jou WordPress webdesignbureau. We zijn trots op het bieden van ervaring, creativiteit en houding die altijd de verwachtingen van onze klanten overtreffen en leveren hoogwaardige WordPress website-ontwerpdiensten die je zeker een aanzienlijk zakelijk voordeel opleveren. Onze aangepaste WordPress-web ontwikkeling is altijd gericht op het behalen van resultaten voor uw bedrijf. Van een webdesign van één pagina tot een geavanceerd e-commerceplatform met een geïntegreerd CRM, wij creëren de ultieme oplossing voor uitstekende resultaten en bedrijfsgroei.

Heb je je ooit afgevraagd hoe je een WordPress-website goed onderhoudt, of hoeveel het kost om een ​​WordPress-website in het algemeen te onderhouden?

In veel gevallen denken bedrijven niet eens aan onderhoud totdat er een ernstige storing optreedt. En de waarheid is dat het runnen van een website veel lijkt op het runnen van een bedrijf.

Er is veel werk achter de schermen dat moet worden gedaan om alles perfect te laten verlopen. Zonder routine-onderhoud kan uw website uw doelgroep en de gewenste KPI’s niet bereiken.

Denk aan; prestaties controleren, wachtwoorden bijwerken, back-up en update website, spam-opmerkingen opschonen, database optimaliseren, prestatiesnelheid verbeteren, 404-fouten oplossen voor meer informatie zie; https://kidra-webdesign.nl/onderhoud-wordpress-website/

Dit ligt helemaal aan wat de wensen zijn. Hoe uitgebreider de wensen hoe meer het zal kosten. Je kan het dus zo groot maken als je zelf wilt en dus ook de kosten juist in de hand houden wanneer je een beknopte website wilt.

Ik maak iedere websites op maat. Zelfs in meerdere talen is mogelijk. Wil jij een indicatie van de prijs die je nieuwe website zou gaan kosten vul dan het offerte formulier vrijblijvend in. Of bekijk mijn tarieven.