Douglas overkapping

Een Douglas overkapping is in de meeste gevallen gemaakt in basismaten en modellen. Een Douglas overkapping is wel het allermooist als hij helemaal naar wens gemaakt is. Zo integreert uw terrasoverkapping totaal in uw tuin. Zodat u op een prettige manier geniet!

Douglas overkapping….Welk soort dak?

Of u nu een Douglas hout overkapping wilt met een plat dak of met een schuin dak, of u heeft liever een kapschuur het is allemaal mogelijk.
Wij werken samen met de beste leveranciers van Douglas,dit leidt er toe dat wij altijd de allerbeste kwaliteit hout verwerken. Zo geniet u jarenlang van een duurzame overkapping met een luxe uitstraling.
Wij hebben alles zelf voor de complete inrichting van uw overkapping of veranda. Zo nemen we u de totale zorg uit handen. Een selectie van vaklui staan gereed zoals: hoveniers, elektriciens, stratenmakers, timmerlieden enz. Zo maken wij dat al uw dromen in vervulling gaan.

Douglas overkapping met glaswand

Het genieten wordt nog groter als u een glaswand laat monteren in uw Overkapping van Douglas hout. De mogelijkheden zijn grenzeloos. De overkapping veranderd zeer snel in een prachtige tuinkamer. Nergens rust u beter ui dan daar. Richt het nu nog in met een heerlijke loungeset. Ook het neerzetten van een haard behoort tot de mogelijkheden. Zelfs op dagen dat het wat minder lekker weer is zit u nog ontspannen onder uw overkapping. Dat is superlekker!

Een Douglas overkapping met schuur

In bijna alle gevallen is het moeilijk om alle dingen op te bergen. Denk aan tuingereedschap, steps, hengels, enz. U weet niet meer waar u het laten moet. Wat is er dan lekkerder dan een Douglas overkapping met schuur. Zo combineert u optimaal tuinplezier met het gemak van een berging waar u al uw spullen makkelijk opruimt. Voor iedere situatie en iedere tuin bieden wij de ideale oplossing!

U gaat voor een Douglas overkapping aan het huis vast? Geen enkel probleem! Omdat alle overkappingen die wij plaatsen maatwerk zijn zult u verbaasd zijn hoe feilloos uw overkapping aansluit aan uw woning.
Gezelligheid en een fijne sfeer, dat zijn de belangstrijke dingen om fijn van uw tuin te kunnen genieten. Door een duurzame overkapping te laten maken kunt u met mooi weer heerlijk ontspannen en zelfs als het weer wat kouder is lekker genieten van uw tuin.

Een vrijstaande Douglas overkapping

In sommige gevallen is een overkapping van Douglas het best tot zijn recht als hij totaal vrijstaand wordt gebouwd. Als er aan elke kant genoeg plek is maakt deze opstelling goede manieren om te relaxen in uw tuin. Voor onze vakmensen is geen klus te moeilijk of te ingewikkeld. We weten overal een oplossing voor.

Douglas-overkapping