vacatures Ede

Vacatures Ede aan het zoeken? Het Foodvalley Leerwerkloket helpt je bij het zoeken naar een baan in Ede. Bekijk hier meer informatie.

Vacatures Ede en omgeving

Inhoudsopgave

vacatures ede per sector

Kom jij uit de gemeente Ede en ben je op zoek naar leuke vacatures voor een baan in jouw eigen regio? Het Foodvalley Leerwerkloket is er om jou te helpen. Weet je nog niet zo goed waar je naar op zoek bent, maak dan een gratis afspraak voor loopbaanadvies, loopbaancoaching, loopbaanbegeleiding, praktijkleren, omscholing of een leerwerktraject in Ede.  Het Foodvalley Leerwerkloket helpt je bij vacatures in de bouw, zorg, ict, logistiek, transport, groen, horeca of welke branche dan ook.

Hieronder lichten we enkele branche voor vacatures Ede uit:

Vacatures Ede zorg

Werk in de zorg en maak een verschil voor iemand’s leven door zorg- of huishoudelijke taken uit te voeren, wat bij jouw vaardigheden past. Veel werkgevers in de omgeving zijn op zoek naar nieuw talent en zouden graag met jou in contact komen. Er zijn veel mogelijkheden, van een leerwerktraject tot een opleiding of direct aan de slag in de zorg.
Ben je nog niet zeker of werken in de zorg bij jou past? Laat adviseurs van het Leerwerkloket een test bij je afnemen om te bepalen of je de juiste vaardigheden hebt. Op zoek naar een geschikte baan in de zorg? Ons WerkgeversServicepunt werkt snel en biedt je gratis loopbaanadvies.

Vacatures in de bouw

Vacatures Ede in de bouw aan het zoeken? Er zijn genoeg kansen! Ben jij iemand die hard werkt en van samenwerken en het bereiken van resultaten houdt? Ontdek dan of werken in de bouw bij jou past. Ervaring is welkom, maar niet altijd vereist. Mogelijkheden lopen uiteen, van een leerwerktraject tot een opleiding of direct aan de slag in de bouw. Twijfel je nog of de bouw bij jou past? Laat onze adviseur van het Leerwerkloket een test bij je afnemen om te bepalen of jouw vaardigheden aansluiten. Op zoek naar een geschikte vacature in de bouw? Ons WerkgeversServicepunt werkt snel en biedt gratis loopbaanadvies.

Vacatures in de techniek

Werken in de techniek, is dat iets voor jou? Ben je dol op het creëren van resultaten met je eigen handen? Dan biedt de techniek ongetwijfeld uitdagingen die bij jou passen. Veel werkgevers zijn op zoek naar nieuw talent en zijn blij om jou te ontmoeten op de werkvloer. 

Zo kun je ervaren hoe het is om in de techniek te werken en wat de mogelijkheden zijn. Als je al een idee hebt over de richting die je op wilt, is dat geweldig. Maar als je nog op zoek bent, nodigen wij je uit om deel te nemen aan onze snuffeldagen bij het WerkgeversServicepunt, waar je kennis kunt maken met verschillende richtingen binnen de techniek. Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden die bij jou passen.

De keuze is aan jou: een leerwerktraject, een opleiding of direct aan de slag in de techniek. Twijfel je of de techniek bij je past? Laat een loopbaanadviseur van het Leerwerkloket een test bij je afnemen om te bepalen of jouw vaardigheden aansluiten. Op zoek naar een geschikte vacature in de techniek? Ons WerkgeversServicepunt werkt snel en efficiënt en biedt gratis loopbaanadvies.

Wil jij meer informatie over werken in Ede en weten wat er allemaal mogelijk is in de verschillende branches? Neem dan contact op met het Foodvalley Leerwerkloket. Wij kunnen jou gratis adviseren, zodat jij de beste keuze maakt en een baan kan vinden die echt bij je past. Gewoon in jouw eigen regeio: Ede. Bekijk hieronder de contactgegevens.

Contactgegevens vacatures Ede

  • Foodvalley Leerwerkloket
  • Raadhuisplein 1
  • 6711 DE Ede
  • Regio Foodvalley
  • foodvalley@leerwerkloket.nl

Handige links