specialist in spackspuiten

Spackspuitwerk glad of korrel? Alles is mogelijk bij Spackspuitwerken.nl. Met meer dan 10+ jaar ervaring kunnen wij elke klus aan, groot of klein. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Spackspuitwerk

Inhoudsopgave

Spackspuitwerk

Spackspuitwerk specialisten

Spuitwerk, ook wel bekend als spackspuitwerk is een techniek die wij gebruiken om muren en plafonds in een korte tijd egaal te bekleden met verf of een ander soort afwerkingslaag. Bent u geïnteresseerd in het laten spuiten van uw muur en plafond? Zoek dan niet verder dan Spackspuitwerken! Wij hebben namelijk een team professionals die de nodige kennis, ervaring en gereedschappen beschikken om de klus om snelle en efficiënte manier te voltooien.

Spackspuitwerk proces

Onze professionals beginnen het proces met het voorbereiden van de oppervlak die bekleed moet worden. Dit omvat het reinigen en opruwen van het oppervlak, en het aanbrengen van een grondlaag indien nodig. Vervolgens wordt de verf of afwerkingslaag gemengd met lucht of gas in de spuitmachine.

Onze specialisten richten vervolgens een spuitmachine op het oppervlak en vernevelt de verf of afwerklaag op het oppervlak. Onze vakmannen moeten tijden dit proces letten dat ze genoeg afstand hebben tussen de spuitmachine en het oppervlak. 

Dit is belangrijk omdat het ervoor kan zorgen dat de verf of afwerkingslaag gelijkmatig wordt aangebracht en er geen overvloedige hoeveelheden verf op één plek achterblijven.

Daarnaast houden onze professionals rekening de omgeving te beschermen tegen verf en stof deeltjes. Dit is ook een belangrijk deel van het proces omdat er materialen in verf zitten die gevaarlijk voor een persoon kunnen zijn. Hierdoor is het essentieel dat onze vakmannen maskers en kleding dragen die deze verfdeeltjes filteren.

Na het voltooien van het spuitproces laten we het oppervlak drogen. Het belangrijk dat we het oppervlak laten drogen omdat verf en/of afwerkmiddel tijd nodig heeft om te harden en de juiste consistentie te krijgen. Wanneer de verf of afwerkingslaag niet goed is uitgedroogd, kan het voor beschadigingen aan de afwerking zorgen.

Spackspuiten is een snelle en efficiënte manier om grotere oppervlakken te bekleden, en het resultaat is een uniforme en gladde afwerking zonder zichtbare strepen of spatten. Naast het proces is het belangrijk om te weten dat dit proces specifieke kennis en gereedschappen vereist. en dat er speciale beschermende maatregelen nodig zijn om de omgeving te beschermen tegen verfdeeltjes en stof. 

Laat daarom een professioneel van ons dit voor u doen! Zo bent u er zeker van dat uw woning op een snelle en professionele wijze wordt gespoten.

Uitstraling

U bent uiteindelijk degene die de uitstraling van uw wanden of plafond bepaald. De grote van de korrel kunt u ook kiezen. Wilt u een rustige sfeer in een kamer creëren? Dan is een fijne korrel met een lichte kleur een goede keuze. Is de oppervlakte die gespoten moet worden groot? Dan raden wij u aan voor een wat grovere korrel te gaan. Omdat een fijne korrel anders niet goed zichtbaar is. Wilt u hier meer informatie voor? neem dan contact op met Spackspuitwerken en een van onze experten zal u op maat advies geven.