softwash

Softwash is een reinigingsmethode waarbij er wordt gewerkt met lage druk. Benieuwd naar onze softwash prijzen? Bezoek dan zeker onze website!

Softwash

Inhoudsopgave

Softwash

Wat is softwash?

Het is een unieke, effectieve manier om het uiterlijk van verschillende materialen te reinigen en op te frissen. Het gaat verder dan alleen maar schoonmaken, want het helpt ook om de gezondheid van uw gebouwen en structuur te behouden. Het is een relatief nieuwe techniek die ontwikkeld is voor het reinigen van zonnepanelen, muren en daken van algen, mossen en schimmels.

Softwash is beter voor het milieu

Deze technieken worden gebruikt in plaats van traditionele chemische drukreiniging, die agressiever is en meer schade aan het oppervlak kan toebrengen. Bovendien bevatten sommige drukspoeling chemicaliën die schadelijk kunnen zijn voor uw gezondheid of het milieu. Hiermee wordt echter alleen gebruik gemaakt van veilige, milieuvriendelijke stoffen.

Softwash lage druk

Bij deze techniek worden er door milde reinigingsmiddelen aan te brengen met lage druk- of stroomtechnologieën. Door met lage druk te werken kunt u de klus snel en effectief klaren zonder het oppervlak te beschadigen, zoals bij wassen onder hoge druk het geval kan zijn.

Het is kosteneffectief, niet alleen beter voor het milieu, het is ook veel kosten effectiever dan traditioneel hoge drukwassen. Er is weinig materiaal voor nodig, dus het kan snel worden uitgevoerd, waardoor de kosten laag blijven.

Softwash is betaalbaar

Dit is eenvoudiger en meer betaalbaar dan traditionele reinigingsmethodes over veel materiaaltypen zoals metaal, glas, beton, vinyl en hout. Preventief onderhoud is natuurlijk erg belangrijk als u de staat van uw muren, daken en vloer wilt behouden. Het is niet alleen betaalbaar maar brengt geen schade aan.

Meer voordelen dan traditionele reinigingsmethodes

Kortom, het biedt vele voordelen ten opzichte van andere soortgelijke processen. Deze methode maakt gebruik van milieuvriendelijke producten waardoor er geen risico bestaat op chemische absorptie door persoonlijk contact of inname door plantengroei rondom uw huis. Daarnaast kan softwashing eenvoudig worden toegepast op verschillende materialen zonder dat daarbij structurele schade ontstaat of ernstige negatieve effect ten gevolge heeft voor uw gezondheid en het milieu!

Wij zijn het #1 softwashbedrijf in Nederland

Reinigingsspecialist24 is het beste reinigingsbedrijf van Nederland. Wij bieden kwalitatieve reinigingsdiensten aan voor residentiële en commerciële klanten. Ons team van experts beschikt over de nieuwste technologie, apparatuur en knowhow om ervoor te zorgen dat uw gebouw wordt gereinigd tegen een betaalbaar tarief zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner in Nederland, neem dan vandaag nog contact met ons op zodat wij u kunnen voorzien van de beste softwashing.

Zo kunnen wij u dak, gevel en/of terras moeiteloos reinigen door deze nieuwe techniek die nog niet erg bekend is in Nederland. Daar brengt ons bedrijf verandering in. Beter voor het milieu, de mens en niet te vergeten, beter resultaat!