sarah 50 versiering

Sarah 50 versiering bestellen? Een 50 jarige verjaardag vier je in stijl, zeker in Nederland! Lees hier over deze traditie en de beste ideeën voor Sarah 50 jaar versieringen

Sarah 50 versiering bestellen

Inhoudsopgave

sarah-50-versiering.png

Sarah 50 versiering: De historie

Je zult het ongetwijfeld wel eens gezien hebben, een grote pop in de tuin met Sarah 50 versiering om aan te geven dat iemand 50 jaar is geworden. Hoe groter de pop, hoe beter is de stelregel bij ons. Het neerzetten of ophangen van een pop is een traditie bij 50 jaar, maar waar de Sarah (en Abraham) traditie vandaan komt weet bijna niemand.

Laten we beginnen met een voorstelrondje. De vrouwelijke pop die in de tuin wordt geplaatst als je 50 wordt heet Sarah, dit is de vaste gast op ieder zijn vijftigste verjaardag. Op een andere heugelijke verjaardag behoren ze niet tot je gastengroep.

Als je een halve eeuw oud bent geworden is dat wel iets wat je groots kunt vieren, mits je ook weet waar de Sarah 50 jaar traditie vandaan komt. Volgens een verhaal uit de bijbel heb je Sarah gezien als je 50 wordt. Mocht je dit moment gemist hebben, zetten je familie, vrienden of bekenden een pop in je tuin. 

Het liefst zo groot mogelijk om te voorkomen dat je het zou missen. Je weet dan ook zeker dat je buren en alle voorbijgangers dit heugelijke feit niet zullen ontgaan. Dit zorgt in Nederland voor hilarische taferelen met woningen waarin een huizenhoge Sarah pop in de voortuin is gezet. Vaak nog vergezeld door een spandoek met tekst.

 

Sarah 50 jaar versieringen

Binnenkort een feestje waarbij de jarige job de bijzondere leeftijd van 50 jaar aantikt? Dan moet dat natuurlijk groots gevierd worden! Hierbij is een fantastische Sarah 50 versiering aankleding van het decor al een goed begin! Gelukkig zijn er legio mogelijkheden voor Sarah versieringen. Ideaal voor de vijftigste verjaardag van je moeder, tante, zus, vriendin of vrouw. Dus versieren maar! 

Een echt Sarah feest begint natuurlijk bij een traditionele pop in de tuin! Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor een opblaasbare Sarah pop voor jouw Sarah 50 versiering.

Natuurlijk moet de binnenkant van het huis of de feestlocatie ook flink worden versierd! Denk aan Sarah vlaggenlijnen, ballonnen, hangdecoraties en deurborden. Met de juiste tafeldecoratie zoals Sarah bordjes, bekertjes en servetten is ook de tafel helemaal in de stijl van het 50 jarige feest! 

Er zijn verschillende lijnen met leuke 50 jaar versiering! Kies voor de verkeersbord artikelen voor een uniek aanzicht, of voor de sparkling versiering voor een luxere uitstraling tijdens het Sarah feest.

Het is natuurlijk leuk om de jarige job extra in het zonnetje te zetten. Zorg daarom voor een Sarah sjerp, een leuke button of een 50 jaar kroontje voor de 50 jarige Sarah! Dit is een extra verrassing waardoor zij zich extra jarig zal voelen. Het hele assortiment 50 jaar vrouw versiering vind je op de website van Festival feestartikelen. Laat je inspireren en maak er één spetterend (en mooi aangekleed) feest van!

Contactgegevens Sarah 50 versiering

  • Festival Feestartikelen
  • Transportweg 13
  • 7007 CL Doetinchem
  • info@festival.nl

Handige links