Deze ondernemer heeft zijn of haar pagina nog niet ingevuld

Loodgieter Amsterdam, uw specialist!

Bent u op zoek naar een vaardig loodgieter Amsterdam, met ervaring en kennis van loodgieterswerkzaamheden? Heeft u een lekkage, een verstopping in de leidingen of heeft u een storing in uw cv-ketel? Neem contact op met de loodgieter voor Amsterdam en contreien.

Gecertificeerd loodgieter Amsterdam

Onze gecertificeerde loodgieters voorzien u van info en advies en kunnen meteen ter plekke komen in Amsterdam. Met brede ervaring en deskundigheid van de innovatieve methodieken zijn wij al zeker 25 jaar een bekend begrip. Wij zijn een compleet loodgieters- en servicebedrijf voor al uw reparaties en onderhoud. Dag en nacht, de hele week, staan wij paraat voor alle loodgietersklussen en bewerkingen aan uw verwarmingselementen. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde en erkende loodgieters en monteurs. Onze monteurs hebben kennis van de laatste ontwikkelingen en volgen regelmatig opleidingen bij erkende cv-ketelmerken. Zo zijn wij altijd op de hoogte en trachten wij het beste resultaat te halen.

100% tevredenheidsgarantie loodgieterswerk Amsterdam


Wij streven naar uw tevredenheid in onze service en dienstverlening. Wij doen er dan ook alles aan om de kwaliteit te garanderen. Heeft u vragen of opmerkingen over de geleverde werk? Wij vernemen het graag en kijken samen naar een passende oplossing.

Welke loodgieter in Amsterdam?

Gratis voorlichting en consult! Wij begrijpen dat veel klanten niet beschikken over technische vaardigheden m.b.t. reparaties en onderhoud. U vertrouwen is voor ons van groot belang. Wij verlenen Gratis voorlichting en advies om u te ondersteunen en om tot een geschikte uitkomst te komen voor uw probleem.

Wat kost een loodgieter of monteur in Amsterdam en contreien

De kosten van de werkzaamheden zijn onderdanig aan de aard van de werkzaamheden. Wij handelen deskundig en met spoed, zodat de kosten zo veel mogelijk beperkt blijven. Om een juist beeld te vormen van de onkosten voor uw reparatie- of onderhoudsklus, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij horen uw situatie aan, geven u voorlichting en consult en creƫren een voorstel voor u.

CV ketel onderhoud Amsterdam

Het is erg belangrijk dat de verwarmingsinstallatie regelmatig wordt gecontroleerd en dat deze goed wordt onderhouden. CV onderhoud zorgt er namelijk voor dat u niet voor een ongewenste situatie komt te staan. Door een gedegen onderhoud aan uw CV ketel, gaat de ketel jarenlang mee. Een niet te onderschatten voordeel in de huidige tijd , is dat de CV ketel daarom ook zuiniger gaat stoken. Hiermee bespaard u veel op de energie rekening.

Servicecontract CV ketel Amsterdam

Heeft u het in de planning om de CV ketel te laten onderhouden in de omgeving Amsterdam, Contacteer dan de Loodgieter Amsterdam. De mogelijkheid is er tevens om uw ketel onderhoud bij ons te herbergen in een service contract. U betaalt dan een vast bedrag per jaar en wij zorgen voor de het onderhoud en de planning van de CV ketel.

Ontstoppingsdienst Amsterdam

Als ontstoppingsbedrijf Amsterdam zijn wij onder andere goed in alle soorten verstoppingen. Zeker wanneer het niet helder wat de reden van de verstopping is, kunnen wij met onze meet apparatuur snel achterhalen waar de verstopping zit. Daarna verhelpen wij de verstopping. In het kader van rioolproblemen, afvoer ontstoppingen, wc verstoppingen, douche putje verstopt of een waterlekkage, dan neemt u contact op met loodgieter Amsterdam. Wij lossen alle verstoppingen in Amsterdam al jaren met succes op.