Ontdek hier de beste lenovo 17 inch laptops!

Lenovo 17 inch laptops

Table of Contents

Lenovo 17 inch laptops​

Lenovo 17 inch laptops | Thinkpad P17 gen 2

Er zijn ook 17,3-inch laptops in dit segment . De Lenovo ThinkPad P17 Gen 2 (begint bij 1.739 euro en kan oplopen tot  5.596 euro zoals getest) is maar liefst 8,1 pond aan vermogen voor computer-aided design (CAD), CGI-rendering en het kraken van gigantische datasets.

Het pronkt met een jumbo-scherm met 4K-resolutie voor een uitgebreid beeld van visuele apps.

De P17 Gen 2 vervangt de ZBook Fury 15 niet als onze Editors’ Choice-honneur onder de onbegrensde mobiele werkstations, omdat het gewoon te zwaar is, maar het is een formidabel apparaat – maak er een heel arsenaal van – om veeleisende klussen te klaren.

De Lenovo Thinkpad P17 gen 2 is een 17 inch laptop die is ontworpen met de zakelijke gebruiker in gedachten. Het heeft een strak, modern design en is gemaakt van duurzame materialen.

Het heeft een Intel Core i5-8250U-processor met 8 GB RAM en 256 GB SSD-opslag. Dit maakt het snel genoeg om al je kantoortaken aan te kunnen en ook krachtig genoeg om wat meer veeleisende applicaties zoals Photoshop of Autocad uit te voeren. De levensduur van de batterij is ongeveer 7 uur, wat genoeg zou moeten zijn voor de meeste dagen op het werk.

De Lenovo Thinkpad P17 gen 2 is een geweldige keuze voor iedereen die meer nodig heeft dan alleen basiscomputerkracht, maar ook draagbaarheid niet wil opgeven.

Batterij en displaytests

We testen de batterijduur van laptops door een lokaal opgeslagen 720p-videobestand af te spelen (de open-source Blender-film Tears of Steel (opent in een nieuw venster) met een schermhelderheid van 50% en een audiovolume van 100%.

We zorgen ervoor dat de batterij vóór de test volledig is opgeladen, met wifi en toetsenbordverlichting uitgeschakeld.

 

 

We gebruiken ook een Datacolor SpyderX Elite-monitorkalibratiesensor en de bijbehorende Windows-software om de kleurverzadiging van een laptopscherm te meten – welk percentage van de sRGB-, Adobe RGB- en DCI-P3-kleurengamma’s of -paletten het scherm kan weergeven – en de 50% en piek helderheid in neten (candela per vierkante meter).

De P17 had de kortste batterijduur in de groep, maar laptopwerkstations zijn bijna altijd aangesloten voor lange werkbelastingen van 3D-rendering of data-analyse en een 17,3-inch werkstation zal nog minder snel worden losgekoppeld dan een 15,6-inch werkstation, dus we zal niet klagen. De schitterende schermhelderheid en kleurdiepte werden alleen geëvenaard door het Fury’s DreamColor-scherm.

Lenovo 17 inch laptops contact