Krek wa'k wou - unieke cadeaus speciaal voor jou!

Prachtige en unieke cadeaus, speciaal voor jou !

Krek wa'k wou

Krek wa’k wou … een  webshop die ooit als hobby begon maar inmiddels is uitgegroeid tot een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van bijzondere woondecoratie en unieke cadeaus. Voor elke gelegenheid hebben we creatieve producten in ons assortiment maar het het allerleukste vinden wij het wanneer we speciaal voor jou iets mogen maken. Een uniek ontwerp, geen massaproductie maar speciaal voor jou gemaakt.

Da’s krek wa’k wou – dat is precies wat ik wilde.

Hoe werkt zo'n eigen ontwerp?

In de webshop van Krek wa’k wou vind je tal van unieke cadeaus en woondecoratie die wij kunnen leveren. Vaak zijn deze voorbeelden te personaliseren met eigen gegevens. Een naam, een gedicht, een favoriete quote … jij verzint het, wij maken het!

Wanneer je één van onze unieke cadeaus bestelt via de website nemen we via mail contact met je op. Je ontvangt van ons één of een aantal ontwerpen die je kunt aanpassen totdat je voor 100% tevreden bent. En pas daarna gaan we voor je aan de slag om het ontwerp uit te voeren … zo weet je zeker dat het helemaal naar jouw wens wordt. Want alleen als jij tevreden bent zijn wij dat ook!

En heb je een eigen idee voor een product wat je niet op onze website vindt? Geen probleem, neem gewoon even contact met ons op want er is nog veel meer mogelijk dat op de website te zien is. Wij borrelen nog van de inspiratie, dus er zijn nog heel veel meer unieke cadeaus op komst!

 

Wat kan er allemaal?

Door het gebruiken van verschillende machines en technieken kunnen wij een veelheid aan materialen bewerken en bedrukken.

  • Met onze laser kunnen wij bijvoorbeeld hout en plexiglas graveren en snijden. Ook het graveren van leisteen behoort tot de mogelijkheden. Hiermee maken wij de mooiste onderzetters, snijplanken, sleutelhangers, wandteksten en nog heel veel meer.
  • Met onze snijplotter kunnen wij stickers snijden. En of je deze nu op het raam kleeft om een geboorte aan te kondigen, op je auto als reclame of op je kruidenpotjes in de keuken … met onze stickers kun je alle kanten op.
  • Ook kunnen wij met onze snijplotter gecombineerd met een hittepers bedrukkingen op kleding verzorgen. Een lief rompertje voor je neefje of nichtje, een tas met een toffe quote en onlangs maakten wij huwelijkszakdoeken om de vreugdetranen te drogen.
  • Met onze sublimatieprinter kunnen wij harde materialen voorzien van een fullcolour bedrukking. Je kunt hierbij denken aan onderzetters met een eigen foto, een leuke mok als bedankje voor de juf of meester of een tegeltje met een zelfgekozen afbeelding.
  • Tot slot onze stickerprinter, hiermee maken wij stickers en stickertjes op de rol. Dus ben je zoek naar sluitstickertjes voor je geboortekaartjes, cadeaustickers, stickers voor op een traktatie of als relatiegeschenk? Ook dat regelen we graag voor je!
En natuurlijk zijn al deze technieken ook te combineren. Dus ja, wat kan er eigenlijk niet?

Contactgegevens

Krek wa’k wou
Koshof 7
1761 AT  Anna Paulowna

email: info@krekwakwou.nl
website: https://www.krekwakwou.nl

 

Krek wa’k wou is onderdeel van Sisällä interieur & gifts