egaline-pro-logo

Egaline

Nergens anders vind u goedkoper egalisatiemortel, dan bij ons. Wij hebben verschillende A-merken egaline die wij direct uit voorraad kunnen leveren.

Inhoudsopgave

Egaline

A-merken egaline

Bij Egaline Pro bieden wij verschillende A-merken mortel aan. De welkbekende Atlas, Weber floor, Bostik en nog veel meer merken egalisatie merken. Onze egalisatieproducten zijn ontworpen om een gelijkmatig, vlak oppervlak te creëren voor bijna elk type vloerbedekking. Het maakt niet uit wat de klus vereist, met onze A-merk selectie kunt u de klus goed klaren.

Wat is egaline?

Wilt u een egale vloer, dan komt u al gauw uit bij egalisatiemortel. Maar wat is egaline eigenlijk? Het is een cementachtig materiaal dat wordt gebruikt om onregelmatigheden of oneffenheden op betonvloeren te egaliseren en op te vullen. Nadat het mortel wordt aangebracht, zal het binnen enkele uren snel opdrogen en heeft u een vlak oppervlak.

Waarom een egale vloer?

Wanneer u wilt gaan voor een industriele look, moet u kiezen voor egalisatiemortel. Zo kan een egale vloer worden aangebracht in uw garage waar u uw auto stalt, fietsen of andere inboedel. Steeds vaker zien we ook geëgaliseerde vloeren terug in kantoorpanden. Het fijne van egalisatiemortel is dat het op zowel hout, beton als tegels kan worden aangebracht als eindlaag.

Voordelen van een geëgaliseerde vloer

Met een egale vloer bespaart u enorm veel tijd. Het onderhouden van dit soort vloeren is ideaal voor elke werkomgeving. Een geëgaliseerde vloer heeft een gladde en gelijkmatige afwerking, biedt isolatie tegen geluid en warmte, is gemakkelijk aan te brengen en kan met elk type vloerbedekking worden gebruikt. Hij vergt ook minder onderhoud dan andere soorten vloeren.

Atlas egalisatiemortel tegen een spotprijs

Een van de meest bekende egalinemerken is toch wel Atlas egalisatiemortel. Een veelgekozen variant van het egalisatiemerk Atlas, is de Atlas SMS 30. Voor het beste resultaat is dit mortel zeker een aanrader. Een zak Atlas SMS 30 van 25 KG heeft u al voor slechts €13,25. Besteld u meer dan 42+ zakken? Dan profiteert u van staffelkorting. Dan betaald u slechts €12,26 per zak. Kies bewust en bestel bij direct!