catering bestellen op locatie

Catering op locatie bestellen? Bij Woodies Eten en drinken bestel je de lekkerste catering voor grote groepen.

Catering op locatie bestellen

Inhoudsopgave

Catering bestellen op locatie?

Catering bestellen voor jouw bedrijfsfeest? Van een culinair 12 gangen diner tot een compleet verzorgd event. Van een bedrijfscatering voor duizenden gasten tot een uitvaart catering op  locatie. Inclusief muziek en versiering Deze cateraar verzorgd jouw catering op locatie in een hal of op een andere speciale locatie. Altijd een perfecte locatie voor een speciale gelegenheid. Dé ervaren cateringpartner voor kleine en grote groepen in Gelderland.

Cateraar voor grote groepen

De beste cateraar voor kleine en (hele) grote groepen. Woodies Eten & Drinken is dé grootste in bedrijfscatering, bruiloft catering, foodtrucks, festival bruiloften, uitvaart catering en het leveren van snackwagens voor veel verschillende gelegenheden. Van intieme feestjes tot de grootste feesten. Heb je een cateraar nodig met veel kwaliteit, zodat jouw evenement een groot succes wordt? Bekijk dan de bedrijven hieronder.

Belangrijke speerpunten van dit cateringbedrijf zijn o.a. : Vers en live bereidt met zoveel mogelijk lokale producten uit De Achterhoek Met een tal van vaste koks die de kneepjes van het vak kennen, kunnen wij jouw bruiloft net even wat extra aandacht geven! Deze cateraar probeert zo veel mogelijk te vernieuwen en met de trends mee te gaan. Eten en drinken is hierbij een beleving! Zo hebben wij een tal van foodtrucks, Orfy’s, smokers, een braai en een steenoven

Wat is catering op locatie?

Catering op locatie is het aanbieden van een maaltijd of hapjes op een specifieke locatie, zoals bij een evenement of een vergadering. Dit kan zowel op een binnen- als buitenlocatie zijn. Het voordeel van catering op locatie is dat de maaltijden of hapjes op de gewenste tijd en plaats worden geserveerd, zodat de gasten niet hoeven te wachten of te reizen naar een restaurant. Ook kan er rekening gehouden worden met specifieke dieetwensen of allergieën van de gasten.

Cateringarrangement op locatie

Wij kunnen cateringarrangementen aanbieden voor groepen vanaf 15 personen. Dit variërend van bedrijfsgroep tot vriendengroep, vereniging of buurt, Woodies regelt het! Wij werken altijd met verse producten en ingrediënten, waarbij we samenwerkingen aangaan met zo veel mogelijk lokale bedrijven. Dus ben jij niet op zoek naar de allergoedkoopste catering partij, maar wil jij verrassende gerechten bereid door goede koks en tegen een acceptabele prijs? Dan kunnen wij jou van dienst zijn!

Wij houden ervan, om met je mee te denken. Om dit te kunnen beschikken wij dan ook over enorm veel materiaal, om op locatie een unieke sfeer neer te zetten! Bij materiaal kun je denken aan stoelen, banken, foodtrucks, trouwprieel, bijzondere verlichting, hangmatten, hooibalen en nog veel meer! Ook hebben we vaste partners die we kunnen inhuren voor entertainment en muziek. Bijvoorbeeld een platenbus met 90’s muziek, een akoestisch zangduo, een circus area voor de kinderen of een portrettekenaar. 

Van een kleinschalige bbq tot een volledig georganiseerd bedrijfsevenement en alles daar tussenin. Voor elke gelegenheid dat te maken heeft met lekker eten, drinken en een gezellige sfeer ben je bij Woodies Eten en Drinken aan het juiste adres!

Catering op locatie door Woodies eten en drinken

Woodies Eten en Drinken is al meer dan 10 jaar werkzaam in Gelderland en de Achterhoek met diverse soorten cateringarrangementen voor allerlei soorten (doel)groepen. Wij hebben ons bedrijf gevestigd in Gelderland waar we een grote keuken in gebruik hebben. Vanuit hier verzorgen onze koks alle cateringopdrachten in Gelderland en omstreken. Verder beheren wij een eigen restaurant op de outdoor locatie van Markant Outdoorcentrum. 

Dus ben jij met een groep op zoek naar een mooie locatie waar je heerlijk kunt eten, drinken of borrelen langs de waterkant? Dan kunnen wij jou ook hier ontvangen! Dit kun je eventueel combineren met een leuk groepsarrangement of overnachting! Hieronder beschrijven wij de verschillende cateringmogelijkheden in Gelderland

Catering op locatie contactgegevens

  • Woodies Eten en Drinken
  • Cateraar Gelderland
  • Gevestigd in Doetinchem

Handige links