Koop jij altijd hetzelfde cadeau voor moeder omdat je niet meer weet wat te geven? Dan is deze lijst je redder in nood. Het staat namelijk boordevol bijzondere cadeaus die je aan je mama kan geven op haar verjaardag, met Kerst, Moederdag of op een andere speciale dag. Door te kiezen voor één van onderstaande geschenk-ideeën maak je je moeder (of schoonmoeder!) dit jaar dus écht happy!

Chocolade hart met tekst.

Heerlijk chocoladehart beschreven met echte chocolade. Kies uit verschillende soorten chocolade voor zowel het chocoladehart als het opschrift. Stel jouw chocoladehart samen in enkele stappen:

Stap 1: Kies jouw chocoladehart: 

  • Witte chocoladehart
    Met een bijzonder zachte textuur en een volle romige subtiel zoete smaak.
  • Melkchocoladehart
    Een zachte, maar rijke cacaosmaak, een vleugje karamel, en een uitgebalanceerde romige melksmaak.
  • Pure chocoladehart 70% cacao
    Een intense donkere chocolade met tonen van geroosterde cacao, aangename bittere hints en een vleugje fruitigheid.
Cadeau voor moeder, chocolade hart

Luxe Bonbons

Wil je je oma een doos bonbons cadeau geven voor haar verjaardag? Ben je op zoek naar een uniek cadeau om iemand op te fleuren? Of heb je zelf zin in een doosje handgemaakte bonbons? Koop dan je bonbons online en laat ze bezorgen bij jezelf of de persoon die je wilt verrassen.

Prachtige handgemaakte bonbons zijn een uniek cadeau om te geven en het is vooral heel erg lekker. En hoe leuk is het dat je zelf je doos bonbons kan samenstellen. Je kunt kiezen uit 3 verschillende formaten luxe dozen bonbons. Daarnaast kies je zelf de smaken en je kan een leuk kaartje met eigen tekst toevoegen.

Luxe bonbons voor mama

Kookworkshop

Vindt jouw moeder het ook zo leuk om uren in de keuken te staan? Is ze altijd bezig om weer wat verrassends en lekker op tafel te zetten? Een geweldig idee is om voor haar een kookworkshop te regelen bij Ellamarjonskitchen. Of ze nu van de Franse, Griekse of Italiaanse keuken houdt, er is altijd een workshop die bij haar past.

kooksworkshop

Stout cadeau voor Moeder.

Gelukkig is het al jaren geen probleem meer voor ouders en hun kinderen om over seks te praten. Tegenwoordig zijn we daar veel opener over dan vroeger. Toen kregen je ouders waarschijnlijk al rode oortjes als ze iemand hoorden praten over wat er in de slaapkamer gebeurde. Wil je stout cadeau voor moeder dan is daar volop keuze in. Wat dacht je bijvoorbeeld van de nieuwste Satisfyer Pro 2, een speeltje waar al heel veel vrouwen hun hart aan hebben verpand.

De versie van 2023 heeft weer meer opties en mogelijkheden dan de vorige die in 2021 tot speeltje van het jaar werd gekozen. Je shopt hem nu voordelig bij Luchtdrukvibrator.nl.

Satisfyer pro 2 gen 3

Lezen in bed

Als ze graag leest in bed is een goed boek ook een mooi cadeau voor moeder. Tegenwoordig leest ze wellicht liever via een tablet in plaats van papier. Schrijfster EllaMarjon heeft net een nieuwe serie geschreven die voor moeders die van spanning en romantiek houden. Deze serie heet Zoete Zonden en is bij vrijwel alle boekhandels online te downloaden. Je vindt hem hier bij Bol.

Zoete zonder serie Ella Marjon

Moederdag wordt nooit meer hetzelfde

Wedden dat je met één van deze geschenken voor moeder in de roos schiet! Moeders zijn onmisbaar voor iedereen, stel je eens voor als zij niet alles zou regelen wat ze nu voor je doet. Je hebt het misschien niet altijd in de gaten, maar op de achtergrond gebeurd heel veel voor jou. Hoogste tijd om je mama eens flink in de watten te leggen als de gelegenheid zich voor doet. Welk cadeau voor moeder ga jij bestellen? Of nog beter, welke geschenken sla je op voor de volgende keer als je een origineel cadeautje voor haar nodig hebt?